TRIANGEL BANANA SPONGECAKE

TRIANGEL BANANA SPONGECAKE

Bahan – Bahan

  1. Pisang Ambon                  6 buah
  2. Tepung terigu                   ¼ kg
  3. Gula Pasir                         ¼ kg
  4. Telur                                 2 butir
  5. Santan Kelapa
  6. Essens Pandan
  7. Daun Pandan

Cara Membuat

  1. Masukkan Gula Pasir, telur lalu kocok sampai mengembang.
  2. Rebus Pisang Ambon, lalu Haluskan
  3. Masukkan 1 gelas Tepung terigu, santan secara bersamaan, aduk rata
  4. Bentuk adonan seperti segitiga
  5. Panggang adonan dengan Oven atau panggangan selama 5 menit
  6. Sajikan dengan piring oval, taburi parutan keju bisa juga ditambah dengan selai

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: